Az ANALÍZIS menü felületei

Az Analízis lista megnyitása

Ha már be vagy jelentkezve az oldalra és a Főmenü "ANALÍZIS" menüpontjára klikkelsz, megnyílik egy listázó felület, ami az összes elemzett domain legutolsó vizsgálatának az index értékeit jeleníti meg.

A listázó az alapinformációkon túl linkeket és ikonokat is tartalmaz, amelyek használatával újabb felületek és információk válnak hozzáférhetővé. A továbbiakban ezekre a lehetőségekre (funkciókra) hívjuk fel a figyelmedet.

Egy URL utolsó vizsgálati eredményei

Ha az Analízis lista "URL" mezőjében egy-egy linkre klikkelsz (lásd az előző képet), a program megjeleníti az adott URL-hez tartozó weboldal legutolsó elemzésének az eredményeit.

Egy URL korábbi vizsgálati eredményei

Ha az Analízis lista "Műveletek" mezőjében egy "Többi elemzés" linkre klikkelsz (lásd az előző képet), a program kilistázza az adott URL-hez tartozó weboldal összes korábbi elemzésének az index adatait.

Időpont szerinti rendezés esetén, az index értékek változásából jól láthatod, hogy az egyes elemzések közötti konkrét módosításaid milyen irányban és mértékben befolyásolták az eredmények alakulását.

Megjegyzés: Az Archív lista a le nem futott elemzéseket is tartalmazza, ezeknél az index értékek 0%-on állnak. Nem létezik 1 - 99% mértékben elvégzett analízis. Ha a vizsgálat bármilyen okból nem fut le teljesen, az elemzés - az addig mért eredmények ellenére - 0%-os indexekkel kerül az adatbázisba.

Ha csak egy konkrét dátumtól kezdődően, egy adott időpontig bezárólag, vagy egy meghatározott időintervallumban vagy kíváncsi a korábbi eredményekre, akkor a teljes listát - a kezdő és/vagy a végdátum megadásával - az elemzések időpontjai alapján szűkítheted.

Ha az Archív lista "Elemzés időpontja" mezőjében egy dátumra klikkelsz, a program megjeleníti az adott időpontban készített elemzés valamennyi adatát.

Plugin pontok vizsgálata

Megfelelő előfizetés esetén az Analízis lista "Műveletek" mezőjében egy "Plugin pontok" linkre klikkelve (lásd az előző képet), a program kilistázza az adott URL-hez tartozó weboldal összes korábbi elemzését.

Ezt követően, vizsgálati pont (plugin) és opcionális (nem kötelező) dátumszűréssel nyomon követheted egy-egy számodra épp releváns jellemző mért értékeinek elemzésenkénti alakulását.

Természetesen az "Elemzés időpontja" mező bármelyik dátumára klikkelve, itt is megtekintheted egy-egy vizsgálat valamennyi adatát.

Figyelőlista

Ha a "SEO Profi 30 nap" csomagunkkal rendelkezel, lehetőséged van maximum 8 db, általad kiválasztott domain automatikus megfigyeltetésére a rendszerrel. A kiválasztott URL-ek elemzése napi egy alkalommal automatikusan lefut, így kényelmesen nyomon követheted, miként változnak az eredményeik.

Megjegyzés: Mivel a kiválasztott URL-ek vizsgálatai fizikailag az Infoartnet Kft. szerverein történnek, a napi elemzések a saját számítógéped bekapcsolása nélkül is lefutnak, az eredményeket pedig bármikor, korlátozások nélkül megtekintheted.

A Figyelőlistára helyezés az Analízis lista "Műveletek" mezőjében, a megfelelő URL sorában lévő, "+" jelölésű "Figyelőlistára" ikon segítségével történik. Az ikon színe és jelölése az aktiváláskor megváltozik.

A Figyelőlistáról való levétel a megfelelő URL sorában, a "-" jelölésű "Figyelőlistáról levétel" ikonnal történik. Az ikon az inaktiváláskor szintén megváltozik.

Az "URL" mezőben lévő linkre klikkelve, az adott weboldal legutolsó elemzését hívhatod be.

Miért minket válassz?

  • Szupergyors, 1 perc alatt elvégezhető SEO teszt.
  • Részletes elemzés 80+ szempont alapján.
  • Költséghatékony, lényegretörő SEO eszköz.
  • Megbízható, sokat tesztelt megoldásokat tartalmaz.
  • Folyamatosan követett SEO elvek alapján módosítjuk tesztjeinket.

Kosár

A kosár tartalma 0 kupon.
Összesen 0 Ft
Bezár
A kupon sikeresen a kosárba került

Mit kapsz eredményül?

Seeky megmutatja az indexszámokat