Előfizetéses szolgáltatás szüneteltetése

Előfizetéses szolgáltatásunk szüneteltetése - 2023.08.15.

Nagy változások elé nézünk és nagy változásokon is vagyunk túl az internetes keresés terén. Az AI fejlődése átalakítja a SEO technikák fontossági sorrendjét. Nagyon sok eddig adatot szolgáltató program nem nyújt már olyan információt, amelyeket könnyen át tudnánk alakítani összehasonlítható számokká.

A SEOsiker elemzésében a Népszerűségi index elemei is inkább már csak a „van/nincs" vizsgálatra épülnek, ezért a Népszerűségi indexszám nem mérvadó egy összehasonlítás során. Terveinkben - és elkészülés alatt is - van több újabb elemzési pont programozása, amelyek ezt is érintik, de ez egy hosszú távú folyamat.
Az AI miatt a Google kereső találati listája átalakulóban van, pár hetente újabbnál újabb algoritmus-frissítés fut, változtatják a fontossági sorrendeket, ezért nekünk is időre van szükségünk ezeket lekövetni. (Pl. legutóbbi nagy lépés a Google részéről, hogy az eddig jó eredményeket hozó GYIK/FAQ/How-to megjelenéseket erősen korlátozza, sőt el is tünteti a mobil és asztali listákról, kivéve a kormányzati és egészségügyi oldalakat. Az egyik okának pedig azt jelölték meg, hogy ezt az AI tanulására használták, nincs már rá szükségük.)

Az átalakítás és programozás idejére úgy érezzük, hogy nem fair, hogy a meglévő szolgáltatásunkat értékesítsük, ezért úgy döntöttünk, hogy az előfizetéses szolgáltatásunkat szüneteltetjük.

Az elemző rendszer továbbra is használható az eddigi formában, de előfizetéses csomagot nem tudtok venni. Az elemzéseknél a Népszerűségi index megmaradt elemei nem fognak összehasonlító számot adni eredményül.

Köszönjük, hogy eddig is kitartottatok mellettünk! Kérés, kérdés esetén keressetek minket a továbbiakban is bizalommal! Amennyiben elemzési ötletetek is van, akkor osszátok meg velünk, hátha megvalósítható!

SEOsiker Csapata

Miért minket válassz?

  • Szupergyors, 1 perc alatt elvégezhető SEO teszt.
  • Részletes elemzés 80+ szempont alapján.
  • Költséghatékony, lényegretörő SEO eszköz.
  • Megbízható, sokat tesztelt megoldásokat tartalmaz.
  • Folyamatosan követett SEO elvek alapján módosítjuk tesztjeinket.

Kosár

A kosár tartalma 0 kupon.
Összesen 0 Ft
Bezár
A kupon sikeresen a kosárba került

Mit kapsz eredményül?

Seeky megmutatja az indexszámokat