Black Friday

Black friday - Fekete péntek

A magyar mentalitás - vagy inkább üzleti fogás? Elgondolkodtató... Ma még sms-t is kaptam az egyik aukciós helytől kora reggel, hogy ne felejtsem el: ma van a BLACK FRIDAY és akár 90%-kal olcsóbban kaphatok meg náluk szinte mindent. Aztán az e-mail postafiókomba is jöttek tömegével a levelek - a magyar levelek. Már kezdtem elhinni, hogy ma van a "Black friday"...

... Magyarországon. Mi magyarok szeretjük átvenni a máshol nagy sikerű ünnepeket (főleg az üzleti érdekek miatt): Valentin Nap, Halloween és jött a Black Friday; és azt is tudom, hogy szeretünk mindenkit megelőzni mindenben (pl. az utánunk 1 évvel - nemrégiben megjelenő elemző rendszert úgy hirdetik, hogy ők csináltak ilyet először Magyarországon, pedig ők is használták a miénket) . DE szerintem az már elég túlzott dolog, hogy amíg a Black Friday hazájában a Halloweent követő 4. hét csütörtöke utáni pénteket nevezték el így (idén november 28.), mi magyarok ezt megtartjuk 1 héttel korábban, mert nekünk meg kell előzni mindenkit!

Végül is felfoghatjuk úgy is, hogy 2 pénteken is dőzsölhetünk a nagy akciókban. :)

Weboldal tulajdonosoknak azért mégis azt ajánlom, hogy bármilyen utánzásba kezdtek: legyetek nagyon körültekintőek, pontosan idézzetek, ne kövessetek el ekkora bakit, mert legközelebb már lehet nem fog visszatérni a látogatód, ha megtudja nem vagy 100%-ig megbízható.

Élesné G. Szilvia SEO szakértőÉlesné G. Szilvia
SEO szakértő

Miért minket válassz?

  • Szupergyors, 1 perc alatt elvégezhető SEO teszt.
  • Részletes elemzés 80+ szempont alapján.
  • Költséghatékony, lényegretörő SEO eszköz.
  • Megbízható, sokat tesztelt megoldásokat tartalmaz.
  • Folyamatosan követett SEO elvek alapján módosítjuk tesztjeinket.

Kosár

A kosár tartalma 0 kupon.
Összesen 0 Ft
Bezár
A kupon sikeresen a kosárba került

Mit kapsz eredményül?

Seeky megmutatja az indexszámokat