Felhasználási feltételek az ingyenes elemzéshez

Az ingyenes elemzés felhasználási feltételei

Az ingyenes elemzés regisztrációhoz kötött, ahol a jelentkező megadja:
- család- és keresztnevét
- e-mail címét
- jelszavát
- majd az elemzendő 1 db weboldal pontos URL-jét.

A felhasználó köteles érvényes aktív e-mail postafiók címet megadni, mert arra az e-mail címre történik az elkészült elemzés kiértesítése.

A felhasználó regisztrációja akkor válik aktívvá, ha a levélben kiküldött elemzés linkjére rákattint.

A felhasználó regisztrációjával elfogadja, hogy hírlevelünkre feliratkozottá válik. Az elemzést követően 15 napon belül legalább 5 db SEO tanfolyam anyagot küldünk az e-mail címére.

Az ingyenes elemzés 1 db URL címre vonatkozik. A kipróbálási 15 napon belül az első napi 1 db elemzésen kívül, még 2 db ugyanarra az URL-re vonatkozó kiküldéskori friss elemzést kap a felhasználó.

Újabb elemzéseket kézzel kezdeményezni, akár ugyanarra az URL-re, vagy más URL-re a felhasználó csak vásárolt előfizetési csomag aktiválását követően tud.
Előfizetési csomagjainkról bővebben: http://seosiker.hu/elemzo-csomagok . Az előfizetésre vonatkozó felhasználási feltételeket itt olvashatod.

Személyes adatok kezelése

Az eladó birtokába került mindennemű személyes adatra vonatkozóan az általános adatvédelmi előírások az irányadóak. A személyes adatok felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően történik.

Az Infoartnet Kft. a vásárlók adatait kizárólag az ingyenes próbaelemzés teljesítése, és a vásárlási feltételeinek későbbi bizonyításának érdekében, illetve a látogató által kért hírlevél rendelkezésre bocsátása érdekében tárolja, illetve használja fel.

Adatok átadása harmadik félnek csak és kizárólag abban az esetben fordulhat elő, ha a harmadik fél azt a vásárlás teljesítése érdekében, mint alvállalkozó a vásárlással összefüggő részfeladatának teljesítéséhez elengedhetetlenül szükséges módon fel kell hogy használja és ebben az esetben is csak és kizárólag azon adatok átadásáról lehet szó, melyek a részfeladat teljesítéséhez elengedhetetlenül szükségesek (például a kiszállítást végző alvállalkozó esetében a szállítási cím és az átvételre jogosult személy nevének megadása). Az esetlegesen alkalmazott alvállalkozókra ugyanúgy kötelező érvényűek az Adatvédelmi törvény előírásai.

NAIH-84582/2015. (Hírlevél küldése céljából kezelt adatbázis.)

A felelősség korlátozása

Az Infoartnet Kft. nem vállal semminemű felelősséget a Seo Siker Internet Áruházhoz való csatlakozás során használt technikai (hardver, szoftver) és vagy kommunikációs (internet) infrastruktúra által okozott hibákért, kellemetlenségekért, közvetlen vagy közvetett károkért függetlenül attól, hogy az a szerver vagy a kliens oldali üzemszerű vagy rendkívüli, nem üzemszerű működésből adódott.

Az Infoartnet Kft. fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül bármilyen információt bármikor megváltoztasson (beleértve a jelen üzletszabályzatot is), ami a Seo Siker Internet Áruházban található, így a termékeket, azok leírását, a termékek alap vagy akciós árát. A SEO Siker Internet Áruházzal kapcsolatos mindennemű információ hozzáférhető, így mindebből adódóan a mindenkori információk nem ismeretéből származó hibákért, kellemetlenségekért, közvetlen vagy közvetett károkért az eladó semmilyen felelősséget nem vállal.

A honlapunkon megjelenő adatokat és információkat törekszünk a lehető legnagyobb gondossággal, többszöri ellenőrzés mellett összeállítani, illetve közölni. Ennek ellenére nem zárható ki annak lehetősége, hogy egyes esetekben szerkesztési vagy más ok folytán téves vagy hiányos adatok kerülnek honlapunkra. Tekintettel arra, hogy a honlapunkon elérhető információk csak tájékoztatásul szolgálnak, az Infoartnet Kft. nem vállal felelősséget a honlapon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, grafikonok és grafikák teljes pontosságáért és azért, hogy azok az Ön által szándékozott célra történő felhasználásra alkalmasak, így az ezzel kapcsolatos kockázat teljes mértékben Önt terheli.

A SEOsiker.hu honlapon üzemeltetett tesztek száma külön figyelmeztetés nélkül megváltozhat. A tesztek működőképességére garancia nem vállalható, mivel az azokhoz felhasznált adatok külső forrásból származnak, melyekre a seosiker.hu honlapnak ráhatása nincs.

Ennek megfelelően az Infoartnet Kft. nem vállal felelősséget semmilyen, az ezek felhasználása kapcsán esetlegesen Önnél keletkező bármilyen jellegű közvetett vagy közvetlen kárért, kiadásért, illetve költségért, beleértve természetesen az adatvesztéssel kapcsolatos károkat és az elmaradt hasznot is.

Sajnos minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy egy termék ára esetleg téves, ebben az esetben az áru elküldése előtt az egyeztetés érdekében telefonon (vagy e-mail-ben) egyeztetünk Önnel.

Elállási feltételek:

A regisztráció aktiválása előtt díjmentesen elállhat az ingyenes elemzés kipróbálási szándékától az alábbi módokon:
- nem kattint az elkészült elemzés linkjére és ezzel nem aktiválódik a regisztrációja.

Miért minket válassz?

  • Szupergyors, 1 perc alatt elvégezhető SEO teszt.
  • Részletes elemzés 80+ szempont alapján.
  • Költséghatékony, lényegretörő SEO eszköz.
  • Megbízható, sokat tesztelt megoldásokat tartalmaz.
  • Folyamatosan követett SEO elvek alapján módosítjuk tesztjeinket.

Kosár

A kosár tartalma 0 kupon.
Összesen 0 Ft
Bezár
A kupon sikeresen a kosárba került

Mit kapsz eredményül?

Seeky megmutatja az indexszámokat