Flash-t használsz? Ideje frissíteni!

Ha flash-t használsz, ez a szöveg fogad

2014. július 15-én a Google bejelentette, hogy ha valaki iOS vagy Android készülékkel látogat meg olyan weboldalt, amely flash technológiát alkalmaz még mindig, akkor figyelmeztető hibaüzenetet jelentet meg.

A Google alap irányelve, hogy a látogatók megfelelő felhasználói élményt kapjanak minden platformon: asztali PC-n ugyanúgy, mint okos telefonokon. Kb. 1 hónapja kezdtek bele abba, hogy intenzíven figyelmeztessék a mobil felhasználókat azokra a technológiai problémákra, amelyek a weboldalra látogatást úgy befolyásolják, hogy nem a teljes funkciós weblapot kapják élményben. (Pl. nem mobilbarát a weboldal)

Az AdobeFlash-t nem támogatják az iOS rendszerű készülékek és az Android 4.1 és újabb verziós telefonok sem.

Épp emiatt a Google algoritmusa, ha azt érzékeli a weboldalon, hogy az még ilyen elavult technológiát alkalmaz, akkor az alábbi üzenetet közli a felhasználóval a webhely leírásában:

Fordítás szerint: "Ez az oldal flasht használ. Ez lehet nem működik az Ön készülékén. Mindenképp megpróbálom / További információ"

Ideje belátni, hogy ha egy külön figyelmeztetés is megjelenik a weboldalad előtt, ha még mindig flash-t használsz, akkor a mai naptól kezdve ne lepődj meg azon, hogy a weboldalad látogatottsága töredékére esik vissza!

 

Élesné G. Szilvia

SEO szakértő

Miért minket válassz?

  • Szupergyors, 1 perc alatt elvégezhető SEO teszt.
  • Részletes elemzés 80+ szempont alapján.
  • Költséghatékony, lényegretörő SEO eszköz.
  • Megbízható, sokat tesztelt megoldásokat tartalmaz.
  • Folyamatosan követett SEO elvek alapján módosítjuk tesztjeinket.

Kosár

A kosár tartalma 0 kupon.
Összesen 0 Ft
Bezár
A kupon sikeresen a kosárba került

Mit kapsz eredményül?

Seeky megmutatja az indexszámokat