Ismertető szigorúan kezdő SEOsoknak!

Ha nem értesz hozzá, akkor is fontos milyen a weblapod!

Ismertető szigorúan kezdő SEOsoknak!

Valószínű sokat áldozol arra, hogy legyen egy weboldalad, sőt annak népszerűsítésére is költöttél már eleget az utóbbi időben.

Megérte? A legjobbat kaptad azért a pénzért, amit ráköltöttél? Megtalálnak a keresőkben? Sok-sok megválaszolatlan kérdés, de jogosan!

Mi megmutatjuk mit kaptál a pénzedért!

Nem kell feltétlenül tudnod mi az a SEO, nem kell megértened mi az, hogy portálmotor, keresőmotor, AdWords, kulcsszó, IP cím, DNS stb., mert egyszerűen nem ez a dolgod.
Neked a cégedet kell vezetned. Akit megbízol, hogy weboldalt készítsen, illetve utána optimalizálja azt, annak viszont kutya kötelessége értenie a szakmájához (már ha jól sikerült választanod) és itt zárul is a kör.

Elemezd az oldalad (ha elakadsz készítettünk egy részletes használati útmutatót, amit ide kattintva találsz meg), fusd át az eredményt és utána irány a programozó, illetve az on-line marketinges, és máris egy útmutató van a kezedben, min kell változtatni ahhoz, hogy az emberek könnyebben megtalálják weboldalad.

Minden csomagban vissza tudod nézni az elemzést bármennyiszer, még ha az előfizetésed le is jár, tehát az idő miatt nem kell aggódnod.

Nincs még weboldalad, vagy kivitelezőt keresel?

A legjobb helyen jársz!

Nézd meg az ajánlatokat leadott cégek referenciáit, ellenőrizd le az oldalakat és máris egy Objektív képet kapsz arról, mire képes a cég.

Mindegyik oldalról kapsz 3 db indexszámot, ami az összehasonlítási alapot adja. Az indexszámok olyan jellemzők és tulajdonságok alapján készülnek, amik megkérdőjelezhetetlenek. Olyan kivitelezőt válassz, akinek a technológiai indexszáma magas, mert ez azt jelenti, hogy ért a szakmájához.

Ígérni mindenki tud, teljesíteni már jóval kevesebben.

Ne hagyd magad megdumálni! Te magadnak is le tudod ellenőrizni ki a legjobb, ami magabiztossá tesz, így a választásod megalapozottabb lesz.

Máris rengeteget spóroltunk neked és még nincs vége!

Tudjuk, hogy sok kivitelező mutogat előszeretettel a másikra, hogy mindig a másik miatt nem működik valami.

Jó HÍR! Ennek most vége!

Az elemzésből megtudod mik a problémák; a szakemberek pedig azok alapján ki tudják javítani a hibákat, nem tudják áthárítani a felelősséget. A hibákhoz javítási tanácsainkat is mellékeljük, ezért mindenki el tud kezdeni dolgozni a weboldaladon.

Mitől vagyunk ilyen magabiztosak, hogy a mi elemzésünk jó?

Az elemzés alapadatai, csak hiteles helyekről származnak.

Mégis honnan?

A szabványok tömkelege alapján a weboldaladról, maguktól a keresőktől (Google, Bing), a közösségi oldalakról (Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn) vagy közvetlenül az adatszolgáltatóktól (pl. ALEXA - Amazon) stb.

Mindig onnan kérünk le adatot, ahonnan a leghitelesebb, vagy az adat forráshelyétől; így lesz a teszt a lehető legjobb.

Profi csomagunkhoz egy incidens kezelése is tartozik, ahol ha olyan hibába ütköztök ami nem érthető, segítünk felderíteni!

Ha mi hibáztunk volna, javítjuk azt! Sőt, ha jogos javítási javaslatot kapunk, újabb tesztelési lehetőséget fogunk számodra biztosítani, hogy az eredmény biztosan megfelelő legyen.

A tesztelés az első, legfontosabb lépés.

Az úton elindultál, weboldalad jobb lesz mint valaha!

Elemezz! Javíts! Ellenőrizz, és az eredmény nem marad el!

 

Miért minket válassz?

  • Szupergyors, 1 perc alatt elvégezhető SEO teszt.
  • Részletes elemzés 80+ szempont alapján.
  • Költséghatékony, lényegretörő SEO eszköz.
  • Megbízható, sokat tesztelt megoldásokat tartalmaz.
  • Folyamatosan követett SEO elvek alapján módosítjuk tesztjeinket.

Kosár

A kosár tartalma 0 kupon.
Összesen 0 Ft
Bezár
A kupon sikeresen a kosárba került

Mit kapsz eredményül?

Seeky megmutatja az indexszámokat