Keresőoptimalizálási kérdések, amelyekre mindenki kíváncsi!

Sok kérdés merült fel benned, amikor ide érkeztél a SEOsiker weboldalunkra. Próbálunk mindenre választ adni, de ha valami kimarad, akkor bátran kérdezz minket és bővítjük ezt a tartalmat:

Egyáltalán mi az, hogy keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás a magyar nyelvű megfelelője annak a kifejezésnek, amit a szakma Search Engine Optimalization (SEO)-nak hív angolul. Ez nem más tevékenység, mint a weboldalt a rendelkezésre álló eszközök segítségével úgy átalakítani, hogy az megfeleljen az internet szabványainak, a nagy keresők irányelveinek és a jobb látogatói élményeknek. Mindezt azért, hogy a weboldal alkalmas legyen arra, hogy a kitűzött célterületen (megjelölt tartalmi kulcsszavak) elérjen a célközönséged (előrébb kerüljön a keresőkben), és ha már láthatóvá válik a weboldal, akkor az ismertté, népszerűvé nője ki magát.

Milyen hibái vannak a weblapomnak?

Ha már ezt a kérdést feltetted, akkor őszintén gratulálunk, mert ez az első nagy kérdés a sikeresség felé! Ha elkészül egy weboldal, akkor az még egy elég nyers felület, amit gondozni, tartalommal ellátni és optimalizálni kell. Lehet becsúszott a programozó által is egy-két szabványossági hiba, vagy hiányoznak fontos indexelést segítő elemek. Futtasd le weboldal elemzésünket és részletesen láthatod, hogy miken kell javítani még ahhoz, hogy a nagy szabályoknak megfelelő legyen a weblapod és ne legyen akadálya annak, hogy a keresőkben jó helyen jelenhessen meg a találatok között!

Vajon miért nem jönnek a látogatók a weboldalamra?

Elemzésünk célja, hogy weboldalad úgy optimalizálhasd, hogy az megjelenjen a keresőben (közösségi médiákban), ezáltal a látogók tudjanak a weblapodról, majd becsalogathasd és meg is tartsd őket céljaidnak megfelelő cselekvére ösztönözve.

Mit csinálhat jobban a konkurenciám?

Egyáltalán nem biztos, hogy a konkurenciád jobban csinál valamit, mint te! Elemzéseinkkel a versenytársad weboldalát is lefuttathatod. Megnézheted, hogy ők milyen kulcsszavakra kihegyezve építették fel a tartalmaikat, hogyan állították be weboldalukat. Lehet, hogy egyesek nem is optimalizálták még weblapjukat, csak mivel már régóta vannak a "piacon" és folyamatos a látogatottságuk, megbízhatóak, ezért szerepelnek most jó helyen a keresőkben. Eddig... de jössz Te, felismered a lehetőségeket és úgy rendbe teszed a weblapod, hogy pár hónap múlva már ők lesznek mögötted!

Weboldalt szeretnék optimalizálni!

Ugyan ez nem kérdés, de ha szeretnél, akkor biztos tudod, hogy mit és miért. Akkor hajrá: regisztrálj, fizess elő célodnak megfelelő csomagot és optimalizálj sikerrel!
Milyen az a célodnak megfelelő csomag?
1. SEO profi 30 nap csomag - ha profi vagy és nem csak a saját weboldaladdal szeretnél csak foglalkozni, hanem szeretnéd a konkurenciáidat is kivesézni, tőlük ötleteket lesni, esetleg örülni, hogy nocsak-nocsak nekik még mennyi javítani valójuk van. Amennyiben javítani való van az oldalon, de azt 1 nap alatt nem tudod átbeszélni a programozóddal, szövegíróddal, marketingeseddel. Ha nem csak a főoldalad optimalizálása a célod, hanem pár értékes aloldalad is rendbe szeretnéd tenni, akkor szintén elég lehet ez a választás, mert 30+3 nap áll rendelkezésedre és 50 URL elemzése!
2. SEO 365 nap csomag - a hosszú távon tervezőknek. A keresők algoritmusa időről-időre változik. Amennyiben szeretnéd, hogy a weboldalad hosszú távon optimalizált legyen, akkor ez a megfelelő csomag számodra. 1 éven keresztül lehetőséged van arra, hogy a 10 legfontosabb URL-ed folyamatosan elemezd. Sőt beállíthatod automata lekérdezésbe akár a főoldalad, ami azt jelenti, hogy minden nap ugyanabban az időben lefuttatjuk helyetted a weboldal elemzését úgy, hogy be sem kell lépned. Az automata elemzésről pedig kettő hetente grafikondús kimutatást küldünk e-mail címedre, hogy lásd a változásokat.
3. URL 50/2000 csomag -  csomagnagyságtól függően 50/2000 db elemzésre van lehetőséged. A 2000-es csomag felhasználási ideje 1 év, melyet akár ügynökségek is ki tudnak használni, hiszen itt már olyan kényelmi funkció is be van építve, hogy a lefuttatott elemzéseket ki is lehet exportálni, hogy saját kimutatásokat készíthess.

Miért minket válassz?

  • Szupergyors, 1 perc alatt elvégezhető SEO teszt.
  • Részletes elemzés 80+ szempont alapján.
  • Költséghatékony, lényegretörő SEO eszköz.
  • Megbízható, sokat tesztelt megoldásokat tartalmaz.
  • Folyamatosan követett SEO elvek alapján módosítjuk tesztjeinket.

Kosár

A kosár tartalma 0 kupon.
Összesen 0 Ft
Bezár
A kupon sikeresen a kosárba került

Mit kapsz eredményül?

Seeky megmutatja az indexszámokat