Kivel készíttesd el weboldalad?

Egy weboldal átlagosan 2-4 évet tudja képviselni a céged úgy, hogy nem csinálsz rajta nagyobb változásokat. A technológia fejlődése és a szabványok változásai miatt viszont időnként muszáj átnézni a weboldalad, hogy nem szorul-e cserére vagy programozási ráncfelvarrásokra.

Amennyiben még csak most veted bele magad a weboldal által nyújtott előnyök világába, akkor jó ha tudod, hogy milyen időtávban gondolkodhatsz a mostani beruházásod kapcsán.

Milyen weboldallal jársz jól?

Milyen weboldal az ajánlott?

Hogy melyikkel jársz jobban? Az attól függ, hogy hosszú távra, vagy rövid távra tervezel. Rövid távra (pl.1 éves célkampány és tovább nincs rá szükség) megfelelők az ingyenes rendszerek is.

Az infoábra is tükrözi, hogy hosszú távon viszont akkor jársz jobban, ha nem ingyenesen letölthető weboldalt kezdesz magadnak hegesztgetni, hanem olyan szakemberekre bízod ezt, akik figyelembe veszik minden igényedet és céljaidat.

Kik a profik?

Azok a weboldal készítők, akik figyelembe veszik a jelen kor technológiai lehetőségeit és azt összhangba hozzák igényeiddel, betartják a szabványokat és figyelnek az optimalizálási (keresőoptimalizálási) szabályokra.
Összetett feltételek ezek, amelyből több elem is mérhető.
Ajánljuk, hogy nézz körül az interneten és kérdezd ki megelégedett barátaidat, hogy ők kit ajánlanak. De csupán az ajánlás alapján ne válassz kivitelezőt! Lehet, hogy a barátodnak jó weboldal készült, de neked mások az igényeid és céljaid! Legyél maximalista!
Ha összegyűjtötted a szóba jöhető kivitelezőket, akkor elemezd le nálunk a referenciáikat. Így nem csak azt látod, hogy milyen a grafikusuk, hanem azt is, hogy milyen a programozójuk!
Igen! Fontos hogy néz ki a weboldalad, de ha technológiailag nagyon rossz lesz, akkor a céljaid sehogy, vagy iszonyatosan nagy marketing ráfordítással tudod elérni.

Így válassz weboldal készítő céget:

1. csak olyan céget válassz, akinek a referenciamunkái legalább a 75-80%-os technológiai indexet elérik,
2. nem hemzsegnek súlyos szabványossági hibáktól (W3C) a weblapjaik,
3. azt látod, hogy a technológiai fejlődést is alkalmazzák weblapjaikon (pl. reszponzív webdesign).
Ha már van kiszemelt céged ezek alapján, akkor is még nem árt az odafigyelés:
4. Saját weboldalukon többféle elérhetőséget találsz és azokon rövid időn belül elérsz "élő" embert? Mert ha most sem éred el őket, akkor később amikor segítségre szorulsz, akkor sem lesz másképp.
5. Még mielőtt bármilyen weboldalt ajánlottak volna, vagy árat mondtak volna, alaposan kikérdeznek téged céljaidról és stílusodról? (Még szerződéskötés előtt!)
6. Milyen kapcsolódó szolgáltatást nyújtanak a weboldal készítéshez? Van terméktámogatás, helpdesk, oktatás, használati kézikönyv?
7. Kérj árajánlatot! Nézd át még egyszer, hogy milyen weboldalt ajánlanak, milyen plusz szolgáltatással és milyen minőségi munkát adnak ki kezükből ezek a cégek és az összes információ tudatában dönts arról, hogy kinek szavazol bizalmat!

Nem tudsz választani? Segítünk!

Weboldal kivitelezői minősítési rendszerünk hasznos lehet számodra! A minősítésre jelentkező cégek munkáját alaposan átvizsgáljuk, referenciáikkal szemben is magas követelményeket támasztunk. Olyan kivitelezőket ajánlunk neked, akikben megbízhatsz!

Minősített kivitelezőink listáját itt megnézheted

Ne feledkezz el erről:

Nem csak a weboldal elkészítés előtt kell a kiviteleződ munkáját leellenőrizni!

Mielőtt átvennéd a weboldalad, mindenképp ajánlott előfizetni egy SEO Profi 30 nap vagy URL50 csomagra és megnézni, hogy mit is veszel át! Nézd meg, hogy technológiailag hogy lett összerakva a honlapod, milyen dolgokat kell még beállítaniuk nekik és milyen teendőid vannak neked még.

Átvétel előtt túl kell lenned a portálmotor oktatáson és valószínű kezelni is tudod már a felületet. De ha nem tudod hol kell a hiányzó meta elemeket beírni, regisztrálni a népszerűsítő helyeken, akkor kérd segítségüket még indulás előtt.

Ahhoz, hogy eredményes, céljaidnak megfelelő weboldalban lehessen örömöd, ahhoz kövesd tanácsainkat és meglátod nem fogsz csalódni! 


Miért minket válassz?

  • Szupergyors, 1 perc alatt elvégezhető SEO teszt.
  • Részletes elemzés 80+ szempont alapján.
  • Költséghatékony, lényegretörő SEO eszköz.
  • Megbízható, sokat tesztelt megoldásokat tartalmaz.
  • Folyamatosan követett SEO elvek alapján módosítjuk tesztjeinket.

Kosár

A kosár tartalma 0 kupon.
Összesen 0 Ft
Bezár
A kupon sikeresen a kosárba került

Mit kapsz eredményül?

Seeky megmutatja az indexszámokat