Marketing Expo utáni gondolatok

Seosiker.hu a Marketing Expo-n

Rengeteg cégvezetővel találkoztunk és beszélgettünk a Marketing EXPO-n. Legtöbb weboldal tulajdonosnak a legfőbb gondja: "NEM MŰKÖDIK RENDESEN A WEBOLDALAM! MIT TEGYEK?"

Kicsit elmélkedtem a hallott hibákkal kapcsolatban és megfogalmazódott bennem 5 pont, ami gondolatindítóként szolgálna arra, hogy mégis mit kellene tenned annak érdekében, hogy végre MŰKÖDJÖN A WEBLAPOD. Nem csak egyszerűen működjön, hanem vevőket hozzon! Nem mágia kell ide, hanem egy pici gondolkodás és egy pici elszántság, tettekkel kísérve.

1. Gondold át mi a célod a weboldallal (pl. vevőszerzés, imázs építés, érdeklődő gyűjtés stb.).
Más-más tartalommal és szerkezettel kell dolgoznod a különböző célok eléréséhez, így ez nagyon fontos.

2. JAVÍTSD KI A TECHNIKAI ÉS TARTALMI HIBÁKAT, ne azonnal a weblapod lecserélésében gondolkodj!
Nem biztos, hogy alapjában rossz a weboldalad. ELEMEZD le és máris tisztábban látsz! Szánj rá egy kis időt, beszéld meg a programozóddal a hibákat és javíttass ki minél többet! Hibákkal teli weboldalt sokkal nehezebb a találati listák élére repíteni, mint a jó minőségűeket. ADD MEG A KERESŐKNEK AMIT KÉRNEK, NE AKADÁLYOZD A MUNKÁJUKAT!

3. Olyan tartalommal töltsd meg weblapod, ami nem rólad, hanem a vevőidről szól!
Segíts a problémáján a látogatódnak és csodát fogsz tapasztalni. Tipp: Írasd meg tartalmaidat egy szakosodott szövegíróval! Sokkal kevesebbe fog kerülni mint amennyit hozni fog, hidd el, és hamarabb készen lesz, nem halogatva.

4. Kicsit grafikailag is tetesd rendbe az oldalad!
Legyen egyszerű, átlátható, felhasználóbarát és arculatodba illeszkedő a megjelenésed! Nem kellenek a nagy flik-flakkok, ne nehezítsd meg a látogatók dolgát. Segítsd őket ahhoz, hogy megtalálják azt a tartalmat, amit keresnek.

5. Ha mindez megvan, akkor kezdd el a tartalmi marketinget, közösségi marketinget, a további keresőoptimalizálást, és hirdetéseket!
Ha nincs időd cikkeket írni, bízz meg külsőst, hiszen létezik gyors, korrekt és olcsó szövegíró!

Mindez nem lehet pénz kérdés, hiszen ha mind az 5 pontot teljesíted, sőt van benned még kísérletezési vágy, hogy az eredmények láttán menet közben változtass a hatékonyság érdekében, NYERT ÜGYED VAN! A SIKER NEM MARAD EL! Légy türelmes, nem azonnal fog működni, de működni fog!

Nagy Zoltán Arculati és marketing tanácsadóNagy Zoltán
arculati és marketing tanácsadó

Miért minket válassz?

  • Szupergyors, 1 perc alatt elvégezhető SEO teszt.
  • Részletes elemzés 80+ szempont alapján.
  • Költséghatékony, lényegretörő SEO eszköz.
  • Megbízható, sokat tesztelt megoldásokat tartalmaz.
  • Folyamatosan követett SEO elvek alapján módosítjuk tesztjeinket.

Kosár

A kosár tartalma 0 kupon.
Összesen 0 Ft
Bezár
A kupon sikeresen a kosárba került

Mit kapsz eredményül?

Seeky megmutatja az indexszámokat