Megújult a Webmaster Tools!

Google Webmester Eszközök bejelentkező képernyője
Minden weboldal birtokosnak ajánlott eszközévé vált mára a Google Webmaster Tools. Már nem csak a weboldal fejlesztői találnak itt fontos információkat a weboldalhoz, hanem az informatikában kevésbé jártas, statisztikákra és analízisekre éhező tulajdonosok is.

Ha már a Google Analytics világában kiismered magad, a mostani Webmaster Tools újdonság biztosan boldoggá tesz. Eddig közzétett helyezés jelző, amely a keresőbeli kifejezésekre vonatkozott, most szélesebb körben nyújt analízist a keresési szokásokra vonatkozóan.

Egyszerű kezelhetőség jellemzi, hiszen már előre rögzített lehetőségeket kínálva csak kattintanunk kell, hogy mely lekérdezési elemet szeretnénk grafikonon látni és az alatt táblázatban.

Előnye, hogy mindez le is tölthető a későbbi összehasonlítások céljából.

Google Webmasters keresési statisztikák oldalképe

Nem használtad még a Webmaster Toolst?

A Google Webmester eszközök Googlebot szemléletben elemzi weboldalad. A legbiztosabb linkelési információkat innen kaphatod. Láthatod, hogy a Google mennyi aloldaladat indexelte már; mely URL-nél van indexelési hiba; a Googlebot szemében melyek a leggyakrabban használt és ezért relevánsnak ítélt kulcsszavaid, hogy a legfontosabbakat említsem.

Célszerű rászánni egy kis időt és havonta legalább egyszer ránézni főként az indexelési állapotokra, mert lehet, hogy egy apró hiba van csak a weboldaladon, de az megakadályozza a feltérképezést és ezzel nagyon sok látogatót veszítesz.

A Google Webmaster Tools elérése: http://www.google.com/webmasters/tools

Élesné G. Szilvia SEO szakértőÉlesné G. Szilvia
SEO szakértő

Miért minket válassz?

  • Szupergyors, 1 perc alatt elvégezhető SEO teszt.
  • Részletes elemzés 80+ szempont alapján.
  • Költséghatékony, lényegretörő SEO eszköz.
  • Megbízható, sokat tesztelt megoldásokat tartalmaz.
  • Folyamatosan követett SEO elvek alapján módosítjuk tesztjeinket.

Kosár

A kosár tartalma 0 kupon.
Összesen 0 Ft
Bezár
A kupon sikeresen a kosárba került

Mit kapsz eredményül?

Seeky megmutatja az indexszámokat