Merketing Expo-n a SEOsiker

SEOsiker a Marketing Expo 2014-en2014. október 16-án 8 órától 20 óráig vártuk a Marketing Expo-n résztvevő, vállalkozásukat sikeresebbé tenni akaró látogatókat.

Képeinket reggel 8 előtt készítettük. Később szerencsére nem volt lehetőség kattintgatni, mert az érdeklődők az előadások alatt is szóval tartottak minket.

A standunkat felkeresők között már több ismerőst is felfedeztünk, akik a tavalyi expo-n is jelen voltak, vagy már aktív SEOsiker felhasználók, de a többség még most kezdett érdeklődni, hogy hogyan is tehetné jobbá a weboldalát.
Keresőoptimalizálás SEO-s nélkül egyszerűen? Igen! Ez is lehetne kulcsmondata a napnak, hiszen erről a lehetőségről még sokan nem hallottak. A legtöbben meglepődtek, amikor kiderült, hogy nem egy általános keresőoptimalizáló cég vagyunk, hanem egy olyan programot tettünk elérhetővé mindenki számára, amely a szakmához egyáltalán nem értőeknek is segít a weblap rendbetételében.

SEOsiker a Marketing Expo-nLehetőségünk volt (hiszen készültünk rá), hogy megmutassuk konkrétan, hogy hogyan is áll az érdeklődők weblapja. Mondanom - írnom - sem kell, hogy mindenkinek tudtunk meglepetéssel és döbbenettel szolgálni.
Voltak többen, akik célirányos kérdéssel kerestek már fel minket, mert már tudták, hogy nagy gondok vannak a weblapjukkal. A célirányos kérdés nem volt más: MI A BAJ A WEBLAPOMMAL? MIÉRT NEM HOZ LÁTOGATÓKAT? - Sokakat elkeserítettünk, szomorúan, bosszankodva, de már "felvilágosulva" hagyták el standunkat, mert elmondtuk a legszembetűnőbb hibákat, amelyeket főként a programozók okoztak, ezáltal akár azt is megakadályozva, hogy egyáltalán megjelenjen a weblap a keresőben. Mert igen: volt ilyen és nem csak 1 darab!

Nagyon sok tanulságot hozott a nap nem csak nekünk, hanem a látogatóinknak is! Reméljük, hogy weboldal elemzőnk segítségével mindenki nekiáll minél hamarabb rendbetenni, rendbe tetetni a honlapját, mert ha a weblap alapja nem stabil, akkor hiába minden más erőfeszítés, mert az csak pénzt fog feneketlen gyomorként elnyelni.

De ne feledkezzünk meg azokról sem, akik nem tudtak ott lenni a Marketng Expo-n. Köszönjük a nagy érdeklődést: az e-mailek sokaságát!

ELEMEZD - JAVÍTSD - VIDD SIKERRE a weboldalad!


Élesné G. Szilvia SEO szakértőÉlesné G. Szilvia
SEO szakértő

Miért minket válassz?

  • Szupergyors, 1 perc alatt elvégezhető SEO teszt.
  • Részletes elemzés 80+ szempont alapján.
  • Költséghatékony, lényegretörő SEO eszköz.
  • Megbízható, sokat tesztelt megoldásokat tartalmaz.
  • Folyamatosan követett SEO elvek alapján módosítjuk tesztjeinket.

Kosár

A kosár tartalma 0 kupon.
Összesen 0 Ft
Bezár
A kupon sikeresen a kosárba került

Mit kapsz eredményül?

Seeky megmutatja az indexszámokat