Page Authority, az új plugin

MOZ Page Authority
Új mutatószámunk a Page Authority. A Népszerűségi indexbe került bele, egyelőre mint a pontszámokba nem beszámító eredmény. Egyelőre tesztelési időszakunk van ezzel a mutatószámmal, amely meghatározza a súlyozását a későbbiekben.

MOZ Page Authority

A MOZ által létrehozott mutatószám, amely a vizsgált oldal link erősségét, Google keresőmotor rangsorbeli helyét mutatja.
Önmagában nem, inkább weboldalak egy időbeni összehasonlítására használjuk, mivel ez az érték akár egy napon belül is változhat, ingadozik.

Számításának alapja többféle mutató pontszámának kombinációja: domain teljes feltérképezett linkjeinek száma, MozRank, MozTrust, stb. amiből képeznek egyetlen pontszámot. (Több, mint 40 tényező befolyásolja.)

Könnyű Moz Page Authority pontokat szerezni?

Más mutatókhoz eltérően nehéz közvetlenül befolyásolni. A Page Authority 1-100-ig ad pontot egy logaritmikus skálán. Azt jelenti, hogy alsóbb pontszámoknál (pl. 15-ről 30-ra) egy ugrást könnyebb megszerezni, mint nagyobb pontszámok esetében (pl. 65-ről 75-re).
A pontszám befolyásolásának legjobb módja, hogy minden keresőoptimalizálási szempontot figyelembe véve a teljes weboldalt rendbe kell tenni, mert akkor az összes pontszámot érintő tényező javuló tendenciát hozhat.

Mi a különbség a Page Authority és a Domain Authority között?

A Domain Authority a teljes weboldalra, vagy aloldalra vonatkozóan méri a rangsor erejét, a Page Authority pedig csak a vizsgált URL (oldal) eredményeit adja.

Miért minket válassz?

  • Szupergyors, 1 perc alatt elvégezhető SEO teszt.
  • Részletes elemzés 80+ szempont alapján.
  • Költséghatékony, lényegretörő SEO eszköz.
  • Megbízható, sokat tesztelt megoldásokat tartalmaz.
  • Folyamatosan követett SEO elvek alapján módosítjuk tesztjeinket.

Kosár

A kosár tartalma 0 kupon.
Összesen 0 Ft
Bezár
A kupon sikeresen a kosárba került

Mit kapsz eredményül?

Seeky megmutatja az indexszámokat