SEO tanácsadás CSAK Neked!

Egyedileg kialakított weboldal optimalizálási tanácsadásunkkal (keresőoptimalizálás) segítünk Neked abban, hogy rájöjj mi a gond a weblapoddal, miért nem hozza a kitűzött céljaidat: több bevételt, magasabb látogatottságot.

Tudjuk, hogy milyen kétségbeejtő érzés az, hogy sok százezret kifizettél weboldaladra, de az nem termel semmi hasznot! Csak ott áll és meg sem találják az emberek, vagy ha be is téved valaki, akkor kimenekül...

HOL LEHET A PROBLÉMA?

Weboldal elemzés eredményünkben részletesen megmutatjuk, hogy automatizált feltérképezés alapján milyen hibák vannak a honlapodon. Ezeket részletesen meg is magyarázzuk és javaslatokat adunk annak javítására.

Ha nincs sok időd, hogy ezt a hosszú listát átnézd, vagy bizonytalan vagy abban, hogy melyek is azok a lépések, amelyeket feltétlenül meg kell tenni a jobb szint eléréséhez, akkor fordulj irodánkhoz bizalommal!

Az automatizált átvizsgáláson kívül weboldaladba kézzel még jobban beleásunk. Segítségül hívjuk az analitikai programokat, webmester programokat, kivesézzük konkurenciáidat... és legnagyobb hangsúlyként megbeszéljük, hogy mik is a céljaid a weblapoddal és azok mennyire vannak összhangban egymással.
Javaslatokat teszünk, hogy mire kell nagyobb hangsúlyt fektetned a közeljövőben és melyek legyenek a távlati feladataid, mit kell kijavíttatnod a programozóddal, milyen szövegeket kell írni, stb.

Vedd fel velünk a kapcsolatot akár űrlapunk segítségével, vagy bizalommal kereshetsz elérhetőségeink valamelyikén! Nem fogsz csalódni, olyan titkokat fogunk elmondani a weboldaladdal kapcsolatban, amiket mástól még nem hallottál!

Weboldal optimalizálási (keresőoptimalizálás) tanácsadásunk része, hogy a javaslataink kivitelezésével az elemző programunk által figyelemmel tudod kísérni a weblapod gyógyulását.

Már biztos felmerült a kérdés benned: "Mindezt mennyiért?"

Az alapár: 80.000 Ft + ÁFA

előfizetési gomb a seosiker tanácsadásra

Tartalmaz:

 • személyes (irodánkban, telefonon, vagy skype-on) kezdő beszélgetést a céljaidról 1 órában,
 • részletes elemzést a weboldaladról,
 • 5 konkurenciád vizsgálatát,
 • tanácsainkat és javaslatainkat írásban összesítve, majd miután átolvastad
 • 1 óra személyes (irodánkban, telefonon, vagy skype-on) konzultációt, amelyen átbeszéljük hogyan tovább...
 • + 1 db SEO Profi 30 nap előfizetést is biztosítunk

 

Hogyan tovább?

Ha további segítséget, folyamatos konzultációt, javítási ellenőrzést is szeretnél majd, akkor azt óradíjas tevékenységként: 10.000 Ft + ÁFA díjon számlázzuk. Munkánkat folyamatos munkalapos elszámolás kíséri.

Természetesen egyéni igényeidre is nyitottak vagyunk! Keress minket elérhetőségeinken, beszélgessünk egyet!

Miért minket válassz?

 • Szupergyors, 1 perc alatt elvégezhető SEO teszt.
 • Részletes elemzés 80+ szempont alapján.
 • Költséghatékony, lényegretörő SEO eszköz.
 • Megbízható, sokat tesztelt megoldásokat tartalmaz.
 • Folyamatosan követett SEO elvek alapján módosítjuk tesztjeinket.

Kosár

A kosár tartalma 0 kupon.
Összesen 0 Ft
Bezár
A kupon sikeresen a kosárba került

Mit kapsz eredményül?

Seeky megmutatja az indexszámokat