Technikai blog bemutatkozó

Technikai blog Éles László

Üdvözöllek, kedves SEOsiker olvasó!

Éles László vagyok az Infoartnet Kft. társ-ügyvezetője.

A feladatom a web üzletág koordinációja. Itt a SEOsikeren a technikai blog állandó tagja.

Kérdezz bátran, küldj véleményt!

Üzleti informatikával több mint 18 éve foglalkozom, de már tizenévesen is gyűrtem a commodore 64-et. Szerencsére már nem sokan emlékeznek erre a korszakra.

Volt lehetőségem szinte a kezdetektől követni hazánkban a weblapok technikai és a velük kapcsolatos marketing megoldások fejlődését. A kezdeteknél még én is HTML, PHP, CSS programozással foglalkoztam, mára az aktív webes programozási feladatokat a kollégáimra bízom. Aktívan a webes alkalmazások integrációjával, a rendszerek tervezésével üzemeltetésével foglalkozom.

Több évet oktattam a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai karán webdesign-t.

Az Infoartnet Kft.-ről pár szó:

10 éves múltunk jelenthet megbízhatóságot, rugalmasságot, kitartást, de elsősorban a töretlen technológiai fejlődésünkre vagyunk büszkék, hiszen ez az, ami kiemelhet egy IT céget a többi közül.

Mi hiszünk abban, hogy olyan termékeket alkotunk és fejlesztünk, amik hiányt pótolnak és azok, akik a termékeinket használják nem a marketing szöveg csábított el, hanem a lehetőséget látták a termékünkben. Partnereinkre hosszútávon számítunk és tudjuk, hogy ők is ebben érdekeltek, ezért a fejlődés már elvárássá vált.

Ma önkormányzatok, felsőoktatási intézmények, kkv-k, sőt nagyvállalatok tanácsadó és fejlesztő partnereként, speciális, átfogó informatikai és marketingszolgáltatásokat végzünk.

MOB, Széchenyi István Egyetem - GYŐR, LEIER, Kecskeméti Főiskola, ALTmob, Győr-Megyei Jogú Város Önkormányzata, Rábalux, Piktor, Szolnoki Főiskola, HVG-ORAC, IBM csak pár a már velünk dolgozókkal, akikre nagyon büszkék vagyunk.

A saját rendszerét mindenki dicséri, mi nem ezt szeretnénk tenni!

Folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy a rendszer maga bizonyítson, vagy más mondjon véleményt róla. Portálrendszerünket az IBM is minősítette. Ez volt az egyik indok a SEOsiker fejlesztésére is, hogy objektív szempontok alapján tudjuk összemérni magunkat a versenytársakkal.

 

Remélem a SEOsiker oldalon sok segítséget kapsz majd tőlem, amit haszonnal fogsz kamatoztatni munkád során!

Éles László

weblap technikai szakértő

Miért minket válassz?

  • Szupergyors, 1 perc alatt elvégezhető SEO teszt.
  • Részletes elemzés 80+ szempont alapján.
  • Költséghatékony, lényegretörő SEO eszköz.
  • Megbízható, sokat tesztelt megoldásokat tartalmaz.
  • Folyamatosan követett SEO elvek alapján módosítjuk tesztjeinket.

Kosár

A kosár tartalma 0 kupon.
Összesen 0 Ft
Bezár
A kupon sikeresen a kosárba került

Mit kapsz eredményül?

Seeky megmutatja az indexszámokat