Tömeges URL lekérdezés

Amennyiben URL típusú előfizetési csomaggal rendelkezel (URL 50, URL 2000), akkor lehetőséged van arra, hogy egyszerre több URL-t feltölts elemzésre a rendszerbe a csomagodban foglalt maximális lekérdezhető URL erejéig (50 db, 2000 db).

Az URL-ek a feltöltési táblázat sorrendjét megtartva egymás után kerülnek elemzésre. Az elemzések elindulásakor és az elemzések végeztével e-mail értesítést küldünk, így nem kell a felületet frissítgetni.

Az elemzés végén a lekérdezett URL-ek bekerülnek az analízis listába, onnan bármikor visszatölthetők felületi megtekintésre. Az összes URL eredménye .csv állományba kimenthető egyéb statisztikai felhasználásra. Csak azok a plugin pontok szerepelnek az export állományban, amelynek szöveges eredménye van; a képeredmények, vagy cellában nem megjeleníthető eredmények nem.

Tömeges URL importja az elemző rendszerbe:

ANALÍZIS MENÜ - ELEMZÉSI LISTÁK - CSV lista feltöltése

1. lépés

ANALÍZIS MENÜ - ELEMZÉSI LISTÁK - CSV lista feltöltése gomb megnyomása.

CSV lista feltöltése - 1. lépés

2. lépés

Készíts el egy olyan táblázatkezelős fájlt, amiben egy oszlopban csak a vizsgálandó weblapok URL-jei szerepelnek, majd mentsd el beszédes névvel .csv formátumban.

Tömeges weboldal elemzés URL-jei fájl

Ha elmentetted az URL listát, akkor a fájl kiválasztása gombot nyomd meg.

CSV lista feltöltése - 2. lépés

3. lépés

Válaszd ki az elmentett URL listás fájlodat.

CSV lista feltöltése - 3. lépés

4. lépés

A kiválasztott URL listás fájlodat a Feltöltés gombbal importálhatod a rendszerbe.

CSV lista feltöltése - 4. lépés

5. lépés

A tömeges elemzést az Elemzés elindítása gombbal kezdheted el. Ha véletlenül rossz fájlt töltöttél fel (látod, hogy mely URL-ek vannak abban a fájlban a táblázat soraiban), akkor az Ürítés gombbal korrigálhatod.

CSV lista feltöltése - 5. lépés

6. lépés

Az elemzés elindulásáról e-mail üzenetet is küldünk a regisztrált e-mail címedre. Nyugodtan foglalkozhatsz most más napi teendőddel, a rendszer automatikusan elemez.

CSV lista feltöltése - 6. lépés

7. lépés

Az elemzést idő közben Megszakíthatod, ha már elindítás után jöttél rá arra, hogy nem jó listát használsz. Figyelem! Ha már elindult az elemzés, akkor a már analizálásra került URL-ek darabszáma levonódik a felhasználható keretből!

CSV lista feltöltése - 7. lépés

8. lépés

Ha a rendszerben maradsz, akkor az Elemzési listák megtekintése gombbal meg tudod nézni eddigi listáidat. A Feltöltés ideje alatt található dátumra kattintva az a lista betöltésre kerül.

CSV lista feltöltése - 8. lépés

9. lépés

Ha az épp elemzés alatt lévő listát töltöd be, akkor frissítésekkel nyomon követheted, hogy mely URL-ek elemzése történt meg. Amely készen van ott az index számok kijelzésre kerülnek, vagy a Hiba oszlopban üzenet található, valamint a betöltött URL név mellett kék színnel látható a weblap tényleges teljes URL címe, ami le lett elemezve. Ha csak szimplán domain nevet adtál meg a listában (pl. enleszekalegjobb.hu), akkor a rendszer automatikusan figyeli az átirányításokat és az átirányított címet elemzi!
A még le nem futott elemzéseknél csak a Kérés URL és a Feltöltés ideje oszlop alatt van adat.

CSV lista feltöltése - 9. lépés

10. lépés

A weboldal elemzés végeztével az e-mail postafiókodba ismét üzenetet küldünk az alábbi szöveggel: "Lista elemzése befejeződött". A levélben szereplő linkre kattintva láthatod a kész listát.

CSV lista feltöltése - 10. lépés

11. lépés

Az elkészült lista elemei exportálhatók .csv állományban. Nem tartalmazza az elkészült lista az összes elemzési pont eredményét, csak amelyek szövegesen értelmezhetők!

CSV lista feltöltése - 11. lépés

12. lépés

.CSV lista

A tömeges .csv lista elemzés exportja egy olyan állomány, amely tartalmazza a betöltött lista URL sorait (Kérés URL), mellette lévő oszlopban pedig a ténylegesen elemzésre került végső URL címeit (Elemzett URL). A lista oszlopai névvel ellátottak.

CSV lista feltöltése - 12. lépés

CSV lista feltöltése - 12. lépés

Szűrés

Ha már nem tudsz eligazodni a sok lista között, akkor használd a szűrési lehetőségeket. Kereshetsz feltöltési idő intervallumban, szűrheted a hibás teszteket és a lefutottakat, rendezheted feltöltés dátuma és ABC sorrend szerint.

CSV lista feltöltése - 13. lépés

Hibaüzenetek

Az elemzés folyamán többféle hibaüzenettel találkozhatsz.

 1. Az elemzés leállt meta redirect miatt. / A kért oldal nem elemezhető helytelen átirányítások miatt! A leggyakoribb, hogy ha csak domain neveket adsz meg, akkor több olyan eset is elő fog fordulni, hogy a végleges URL-t a domain névből képezve többszörös átirányítással lehet csak elérni, amelyek nem követhetők programszinten.
 2. Tiltott domain. Vannak olyan weboldalak, amelyek felépítése nem okoz elemzési élményt: nagyon lassan töltődik be, hibás programkódokat alkalmaznak, így tapasztalat alapján biztosak vagyunk benne, hogy nem sikerülne elemezni az oldalt. Ezeket a domaineket tiltjuk.
 3. A beírt URL hibás. A megadott URL ebben a formában nem található az interneten, vagy a megadott URL egy olyan weboldalra mutat, amely jelszavas védelemmel ellátott.
 4. A domain már szerepel a listában. Lehet, hogy pl. www-vel és anélkül is szerepel a listában a domain, amely 301-gyel át van irányítva egyikről a másikra, tehát ugyanaz a végső URL, amelyet vizsgálni kellene.
 5. A megadott URL technikai vagy formai okok miatt nem vizsgálható! Kérem ellenőrizze, hogy helyesen lett-e megadva! Több domain esetében előfordul, hogy az az oldal büntetés alatt van, megnyitása kárt is okozhat. Ha biztos vagy benne, hogy mely oldalt szeretnéd elemezni, akkor a végső URL-t add meg.
 6. A kért oldal nem elemezhető időtúllépés miatt! A weboldal olyan hibával küzd, hogy 5 perc alatt sem töltődik be teljességgel. Ilyen lehet pl. túlságosan nagy méretű képekkel tarkított oldal, programkód hiba.

 

Miért minket válassz?

 • Szupergyors, 1 perc alatt elvégezhető SEO teszt.
 • Részletes elemzés 80+ szempont alapján.
 • Költséghatékony, lényegretörő SEO eszköz.
 • Megbízható, sokat tesztelt megoldásokat tartalmaz.
 • Folyamatosan követett SEO elvek alapján módosítjuk tesztjeinket.

Kosár

A kosár tartalma 0 kupon.
Összesen 0 Ft
Bezár
A kupon sikeresen a kosárba került

Mit kapsz eredményül?

Seeky megmutatja az indexszámokat