Népszerűségi index

Megnézem, hogy a nagy keresők szemében milyen a népszerűséged, hanyadik helyen állsz az Alexában, hogyan szerepelsz a közösségi oldalakon.

Tartalmi index

A keresőkben való helyezés nagyon függ attól, hogy milyen tartalmat jelentetsz meg az oldaladon és a kulcsszavakat hogyan használod.

Technológiai index

Kiváló tartalmat írtál és csak várod, hogy megjelenj a keresőkben? Lehetséges, hogy weboldalad programozásával van nagyon nagy baj!

Optimalizálás? Csapj a közepébe és ne hagyd eltéríteni magad!

Keresőoptimalizálj velünk

A weblap keresőkre való optimalizálásának legfontosabb lépése a helyzetfelismerés. Ha tudod, hogy hol tartasz benne, akkor tudsz fejlődni.

A cél meghatározása

Napfény, koktél, golfpálya!

Na igen! A felvezetésből is látszik, hogy kicsit hátra kell lépni ahhoz, hogy a lényeget láthasd és ne vessz el a részletekben.

A weblap keresőoptimalizálása egy sokadik lépés a sorban, ahol a kiindulási helyzet a szabadidőről, a kényelemről és az anyagi jómódról szólt. Ezek eléréséhez szükséges egy anyagi forrás, vagy tevékenység, amiből finanszírozhatóak lennének. A tevékenységet népszerűsíteni kell, ami többek között weblapot igényel. A weblap hozza magával a problémát, hogy optimalizálni kell, különben nem találja meg senki. Ide érkezve jó lenne, ha valaki utána nézne, hogy mit kell csinálni... ekkor pedig jön az információvadászat és már nem is azzal foglalkozunk, hogy mi mit is szerettünk volna. és a többi és a többi....

SEOsiker látogatómágnesAkkor most ugorjunk neki újra!

A weblap optimalizálás célja, hogy nagyobb webes népszerűségünk és általa több időnk legyen. Tehát nem az a jó módja az optimalizálásnak, ha fáradságos munkával rengeteg oldalról kell összeszedni az információt és a tudást a weblap optimalizálásához.

Az ideális az, ha egyetlen helyen megvan az információ, hogy mit és hogyan kell megtenni ahhoz, hogy a weblap népszerű, korszerű és hatékony legyen!

Jó helyen jársz...

A seosiker morcos kis robotja helyetted végzi el a piszkos munkát. Kutat, energiáit nem kímélve ellenőriz és segít, hogy hol lehet beavatkozni a hőn áhított optimalizált weblap érdekében.

A weblap állapotának felmérése

Technológia, Tartalom, Népszerűség

A weblap optimalizálásának első lépése, hogy fel kell mérni a jelenlegi állapotot.

Az legfontosabb amiért optimalizál valaki, hogy a weblap népszerű legyen. Ahhoz, hogy népszerű legyen, szükséges a jó tartalom. A jó tartalmat viszont az interneten csak megfelelő technológia segítségével lehet minden szereplőhöz eljuttatni.

Szeretném leellenőrizni a weboldalam! Ugrás az előfizetésékhez!

2013-06-17 11:15

Miért minket válassz?

  • Szupergyors, 1 perc alatt elvégezhető SEO teszt.
  • Részletes elemzés 80+ szempont alapján.
  • Költséghatékony, lényegretörő SEO eszköz.
  • Megbízható, sokat tesztelt megoldásokat tartalmaz.
  • Folyamatosan követett SEO elvek alapján módosítjuk tesztjeinket.

Kosár

A kosár tartalma 0 kupon.
Összesen 0 Ft
Bezár
A kupon sikeresen a kosárba került

Mit kapsz eredményül?

Seeky megmutatja az indexszámokat